IMG_20130615_180527 (1)

Vietnamesiske ruller, 12 stk

12 cirkler rispapir

6 store salatblade delt i halve (eller tilsvarende mængde små)

6 forårsløg delt i halve på langs (eller tilsvarende mængde purløg)

12 tykke asparges (eller 24 tynde)

12 store spinatblade (eller 24 små)

Krydderurteblade af fx blomsterkarse, persille, mynte, koriander, merian, dild.

12 store spsk rejer (eller kød af fisk, kylling eller svin)

Orden alle grønsagerne så de ligger klar på køkkenbordet.

Skyl en rispapircirkel under koldt vand og læg den hurtigt på et spækbrædt.

Læg asparges og blade nederst og 3/4 inde på rispapiret.

Rul 1 eller 2 gange opad. Fold den sidste 1/4 ind over stilkenderne og fordel rejerne langs rullen.

Rul videre opad, så rejerne lukkes inde i rispapiret i deres eget lag.

Dyp rullerne i kikkoman eller sweet chili sauce undervejs mens du spiser dem ved bordet.

Silvert