Majroer & Timian

Salat med kålrabi og æble, 4 pers.

I køkkenet behøves:

1 stk stor flot biodynamisk kålrabi

3 stk syrlige æbler (Elstar, Gravensteiner eller Topaz)

1 stk citron, til at presse

1 bundt brøndkarse

1 håndfuld ristede solsikkefrø

Lidt persille til pynt

 

Start med at skrælle den kålrabi, anvend en kniv- skær top og bund af, så den står godt på dit skærebrædt. Skær halvdelen af din kålrabi i mellemstore tern, salt og peber og bag i ovnen i ca. 45 min. 

I mellemtiden gøres der klar til resten af slaten, skær æblerne i tern, hak brøndkarsen, mix sammen i en bunke med citron og salt.

Skær den anden halvdel af din kålrabi i tynde skiver- marinér i citron og lidt salt,

Bland den friske kålrabi med den bagte og anret fint på tallerken.

Drys solsikkefrøene og lidt hakket persille og et skvæt citron over.

Kiselgården