IMAG0100

Rødder i rødvin

2 spsk olivenolie

1 fint hakket løg

2 fed fint hakket hvidløg

2 stilke timian

2 laurbærblade

8 små eller 4 medium beder 

4 små eller 2 store gulerødder

4 små eller  2 medium majroer

4 små løg eller 8 perleløg

8 champignons

2 spsk tomatkoncentrat

3 dl rødvin

3 dl bouillon

salt & peber

 

Ordn alle grønsager inden du starter. Rens, skræl og skær i mundrette stykker. Ikke for små.

Sautér de fint hakkede løg i olie. Tilsæt krydderurter, grønsager og tomat. Steg 5-10 minutter.

Hæld rødvin og bouillon i gryden. Tilsæt salt og peber. Kog 30-40 minutter.

Jævn evt. med lidt maizena rørt ud i vand

eller kog en kartoffel i små tern med, så den kan jævne retten.

Servér med persille og kød eller kogte borlottibønner.

Silvert