Forårsmad med kartofler mens vi venter på de nye.

Kartoffelterrine

Kartoffelterrine

 ½ kg kogte kartofler

100 g frisk spinat

1 forårsløg/hvidløg

1 bdt kørvel

90 g hvid ost (feta-type)

2 æg

peber

urtesalt (pas på osten er salt)

1 tomat i 8 tynde skiver

 

Riv kartoflerne groft. Riv osten fint. Damp og hak spinat (knug lidt af vandet fra).

Snit løget fint. Hak kørvel (gerne med stængler og blomster).

Læg 4 skiver tomat i en lille 1 liter-form.

Rør kartoffel-farsen godt sammen og fyld den i formen.

Læg de sidste 4 skiver tomat på toppen.

Låg eller folie over. 1-1½ time ved 180 gr.

Lader du terrinen køle af natten over, kan den vendes ud og skæres i pæne skiver.

Silvert