Kålrabipatties

Kålrabi patties, 2 pers (10 stk)

250 g skrællet kålrabi

1 hk løg

2 tsk olie

50 g revet ost (mozarella, cheddar, edam el. lign.)

50 g små havregryn

salt og peber 

hk krydderurter (jeg brugte timian)

1 sammenpisket æg

Mel og små havregryn til panering.

Olie til stegning.

Skær kålrabi i tern og kog dem møre. Mos dem godt og køl lidt af.

Svits løgene i olien så de tager lidt farve. Lad dem køle lidt af.

Bland kålrabi, løg, ost, havre, salt og peber, krydderurter og½ sammenpisket æg.

Rør det godt igennem med en ske.

Form små patties, vend dem i mel, derefter i det ½ æg og så i havregryn.

Steg dem ved god varme i olie, så de bliver sprøde.

Silvert