Her har suppen rejer på toppen. Det kunne også være ristede svampe eller bacon.

græskarsuppe

Hokkaidosuppe 4-6-pers.

1 mellemstort hokkaido

1 ds hk. flåede tomater (eller 5 skoldede, flåede tomater)

1 spsk fintrevet ingefær

2 løg

7 fed hvidløg

1 spsk karry

1 l grønsagsbouillon 

salt og peber (eller chili)

olivenolie

 

Skræl græskaret hvis det er grimt på overfladen. Udkern det og skær det i tern.

Skræl løgene og skær dem i grove tern.

Pil hvidløgsfedene.

Varm olien op og steg karryen.

Rør løg og hvidløg i.

Rør græskar i og steg 5-10 min.

Tilsæt tomater, ingefær og bouillon. Kog 30 min.

Blend suppen og smag til med salt og peber.

Servér med syrnet fløde, kørvel eller persille og brød.

Silvert