græskarstykker

Græskarstykker, 16 stk

150 g hokkaidopuré

150g fintreven hokkaido

10 g gær

1 dl vand

½ dl olie

1 dl surmælksprodukt

1 tsk salt

9 dl hvedemel (2½ dl kan evt være fuldkorns)

50 g græskarkerner

150 g hokkaido skæres i små tern og koges møre og pureres gennem sigte eller med stavblender.

Den fintrevne blandes i med vand, olie og mælk.

Gæren røres ud i det inden salt og mel æltes i.

Lad dejen hæves til dobbelt størrelse et lunt sted ca 1 time eller koldt til dobbelst størrelse 3 timer.

Drys bordet med græskarkerner og vælt dejen ud i én klump som rulles ud i ca 1½ cm´s tykkelse.

Skær stykker ud med kniv eller spatel og læg dem på bagepapir på en plade og lad dem hæve mens oven varmes op til 225 gr.

Bages 10-12 minutter.

Silvert