IMAG0103Bedekræmmerhuse

1 stor bede (her gulbede og bolsjebede er også meget dekorativ til kræmmerhuse)

skåret i 1 mm skiver. Det er nemmest på mandolinjern.

Fyld:

200 g groft revet hokkaido

1 mellemstort løg, hakket

1 fed hvidløg, fint hakket

1 tsk olivenolie

1 tsk tomatkoncentrat

1 tsk karry

½ dl vand

50 g frisk gedeost (eller flødeost)

 

Svits løgene til de er klare. Steg tomatkonc. med til det er fordelt i løgene.

Rør græskar og karry i og steg 3 min mere.

Hæld vandet på, skru helt ned for varmen og læg låg på.

Kog 5 min og sluk. Køl lidt af for du rører osten i.

Læg en stor teske fyld på en skive bede, fold skiven til et kræmmerhus og stik en tandstikker i, så det ikke går op.

 

Bruges til forret, buffet, tapas, hapsmad.

Silvert