Lejrelam til påskebordet

28. februar 2014

Foråret er lige rundt om hjørnet, og nu kan du bestille lokal, økologisk lam direkte fra Hesselbjerggaard i Lejre. Lammene græsser på de smukke enge ved Kornerup å, og den langsomme opvækst, kombineret med grønne urter, giver et mørkt og velsmagende kød.

Sådan gør du
Lammekødet bestilles direkte hos Hesselbjerggard, og du kan vælge mellem to forskellige pakkestørrelser, der begge indeholder kølle, bov, koteletter, hals, ryg og slag til rullepølse:

A: 5 kg til 450kr (90 kr/kg)
B: 10 kg til 850kr (85kr/kg)

Du bestiller ved at gøre følgende: 

  • Vælg den eller de pakker, du ønsker (A eller B)
  • Send en mail med dit valg til Michael@Hesselbjerggaard.dk og sæt beløbet ind på Hesselbjerggaards konto i Merkur Bank. Reg. nr. 8401 konto nr. 0004228401 senest den 19.marts
  • Afhent kødet på Hesselbjergaard den 23. marts

Forårstur i marken
Uanset om du bestiller lammekød eller ej, er du velkommen til at besøge Hesselbjerggaard søndag den 23. marts kl. 10.00-12.00. Udover at blive klogere på fordelene ved de fritgående, økologiske dyr, giver en vandretur i marken mulighed for at hilse på de nyfødte gotlænderlam og dexterkalve. Og så kan familien blive kaptajner for en formiddag på trækfærgen over Kornerup å. Der er kaffe på kanden kl. 10.00 og selvfølgelig et stykke nybagt LØFF-kage.

Spørgsmål om bestilling af kød kan rettes til Michael og Birgitte fra Hesselbjerggard; Michael@hesselbjerggaard.dk eller på mobil: 5132 5551