Se den seneste nyhedsmail om blandt andet havefestival, bestilling af pose og nye projekter, som LØFF er med i

8. februar 2015

Kære medlem

Første måned af det nye år er omme, og vi håber, at du er kommet godt fra start. Og selvom det stadig er vinter, er foråret lige rundt om hjørnet, med alt hvad det indebærer af lys og nye, friske spirer. 

I marts holder vi traditionen tro generalforsamling og igen i år foregår det i Hvalsø Spisehus. Sæt kryds i kalenderenden 24.marts kl.18- aftenen vil byde på godt til både maver og hoveder.  Mere information følger på hjemmesiden og på Facebook. 

Vil du repræsentere LØFF ved havefestival?
Den 19. marts holder Lejre Havenetværk havefestival i Hvalsø Kulturhus med fokus på bier, frø, spirer, pileflet, høns og meget mere. LØFF er inviteret med, men vi mangler medlemmer til at fortælle om vores gode fællesskab, så vi kan blive endnu flere. Hvis det er noget for dig, så skriv til Karen; karen@gronvirke.dk 

Brug LØFF og få mere lokal økologi
Der kan være mange gode grunde til ikke at bestille pose hver torsdag. Men det er faktisk vigtigt, at du gør det indimellem. For jo mere lokalt øko-grønt vi tilsammen putter i gryderne, des mere skal der dyrkes på markerne omkring os. Og det giver blandt andet færre pesticider og et rigere dyreliv, når jorden dyrkes økologisk.

Sådan gør du
Senest ugen før den torsdag, du ønsker en pose, skal du overføre 100 kr. til LØFF's konto. Skriv på overførslen hvilken uge, posen ønskes, så vi undgår at lave fejl. Husk også at du første torsdag i hver måned kan lade de grønne vitaminer få følgeskab af kød. Det er også den dag, hvor der er café i pakkeriet med besøg fra en af vores gode leverandører.  

På hjemmesiden kan du også se posens indhold, før du bestiller. Det gør det let at vurdere, om indholdet passer til madplanen.

Læs mere om bestilling af poser: http://løff.dk/bestil-en-pose.aspx
Læs mere om bestilling af kød: http://løff.dk/nyheder/husk-at-bestille-koed.aspx

Vi vil så gerne have MobilePay
For at gøre det let at handle i pakkeriet, vil vi gerne gøre det muligt at betale via mobilen. Vi hører derfor meget gerne fra dig, hvis du har en smartphone liggende, som du ikke bruger. Skriv da til Rasmus fra økonomigruppen: rvincentz@hotmail.com

Nye projekter i søen
Sammen med andre fødevarefællesskaber har vi været med i en ansøgning om udvikling af et nyt og smartere medlems- og bestillingssystem. Projektet har nu opnået støtte hos FØL-fonden og følges på tæt hånd af LØFF-medlem Søren Steensen, som er medlem af styregruppen.

Derudover har Lejre Kommune - med opbakning og indput fra Løff - ligeledes fået støtte fra FØL-fonden til et projekt, som skal skubbe bag på endnu mere lokal økologi tilgængelig både for borgerne, de kommunale køkkener, spisestederne mv.   

De bedste hilsner

Bestyrelsen