Kød på krogen og sul til jul

18. november 2013

Løffere har i knap halvanden år kunne bestille friske, lokale grøntsager en gang om ugen. Nu bliver det muligt at supplere vitaminerne med proteinholdige pakker af kød. I første omgang til udlevering en gang om måneden i forbindelse med café-eftermiddagen.

Til hverdag og søndagssimring
Vi starter op med to typer af 'kødpakker' til 250 kr. hver. Den ene med forskellige stykker kød til hverdagen. Den anden med varianter, der egner sig godt til simremad. Indholdet sammensættes af leverandørgruppen i samarbejde med leverandøren.

Sådan gør du
Ønsker du at købe kød til udlevering første torsdag i måneden, skal du overføre pengene senest 14 dage før.

På overførslen skal du skrive 'KØD 1', hvis du ønsker simrevarianten og 'KØD2', hvis du vil købe hverdagspakken.  Du kan selvfølgelig godt bestille begge dele, men det er vigtigt, at du husker at supplere overførslen med teksten. Ellers kan vi ikke finde ud af at bestille det rigtige til dig.

Første udleveringen er den 5. december med deadline for bestilling den 21.november.

Kassen skal retur
Kødet kan både være fersk og frossent. Det ankommer til pakkeriet i særskilte flamingokasser, som du skal aflevere igen, næste gang du henter grøntsager. 

Hold øje med hjemmesiden
Leverandørgruppen forbeholder sig ret til at sætte nye kødpakker i søen. Husk derfor altid at tjekke hjemmesiden, før du bestiller - så du ved, hvad 'KØD1', 'KØD2' osv. dækker over.

Julesul
Igen i år er det muligt at bestille både ænder og flæsk gennem LØFF. Der er deadline for at bestille er den 28.november, og mulighederne er følgende:

  • ·         Skinkesteg 2,5 kg fra Krogagergård: 315 kr.
  • ·         Kamsteg 2,5 kg fra Krogagergård: 320 kr.
  • ·         Nakkekam 2,5 kg fra Krogagergård: 290 kr.
  • ·         Lille and 2,8-3 kg fra Gothenborg: 420 kr.
  • ·         Stor and 3-3,4 kg fra Gothenborg: 465 kr.

Du bestiller ved at overføre beløbet til LØFF's konto for den steg eller and, du ønsker. Det er vigtigt, at du skriver på overførslen, hvad du betaler for. Skriv 'gris' eller 'and'. Bestiller du begge dele, skriver du blot 'and (lille/stor) og gris'.

Både ænder og sul udleveres i pakkeriet torsdag den 12. december.

Har du spørgsmål til bestilling af julesul eller kød - så send en mail til Hanne fra leverandørgruppen på hms@indbakke.dk