Årligt kontingent på 50 kr. for medlemsskab - og nye åbningstider

10. december 2016

Årligt kontingent
Fra 2017 er medlemskontingentet blevet erstattet af et årligt kontingent på 50 kroner. Hvis I fortsat ønsker at kunne bestille lokale grøntsager gennem Lejre Økologiske Fødevarefællesskab, skal I derfor huske at indbetale beløbet i årets første kvartal.

De 50 kr skal indsættes på konto 8401-0001174293 inden udgangen af marts måned. Husk at angive navn i "tekst til modtageren" så vi får jeres indbetaling registreret korrekt.

Samtidig med indbetalingen vil vi også bede jer om, at sende en e-mail med jeres kontaktoplysninger, det vil sige adresse samt telefonnummer/-numre og e-mailadresse(r), som vi kan kontakte jer på. I bedes sende mailen til kasserer@lejreff.dk.

Hvis I ikke ønsker at forsætte jeres medlemskab af LØFF, bedes I sende en mail til den samme email-adresse, så vi kan slette jer fra medlemslisten, hvorved I undgår at modtage rykkere.

De nye regler for kontingent blev besluttet på generalforsamlingen den 30. marts 2016. 

Nye åbningstider på Ravnshøjgaard
Da der kun er meget få, der vælger at hente deres poser på Ravnshøjgaard i den sidste halve time, vil poseudleveringen fra 2017 lukke klokken 17.30. Hvis du på forhånd ved, at du ikke kan nå at hente din pose inden da, kan du aftale, at du henter posen på biblioteket i Lejre. (Bemærk, at der dog i øjeblikket ikke kan hentes poser på biblioteket i Lejre, som er lukket på grund af skimmelsvamp).