Lær at fremstille din egen mozzarella! Tilmeld dig LØFFs workshop 1. november

27. september 2018

Har du lyst til at lære at fremstille din egen mozzarella?
Så meld dig til LØFFs mozzarellaworkshop den 1. november hos GRO i Hvalsø.

Kokken Gunnar Páll Gunnarsson fortæller om mozzarella, dens historie og andre oste der ligner, fx halloumi, paneer og hytteost. Han demonstrerer hvordan man laver mozzarella, kommer med fif og fortæller om faldgruber og vigtige punkter i processen. Efter at have smagt på herlighederne, skal vi selv i gang med at fremstille vores egen mozzarella. Det kommer til at foregå i små grupper på 3-4 stykker om en gryde med 5 liter mælk, som ender med at blive til ca. 200 gram mozzarella til hver.

Medbring forklæde og en beholder til din ost.

Alle deltagere får opskriftshæfte og links til gode hjemmesider, og der vil være snacks og smagning undervejs.

Det koster 50 kr. for medlemmer af LØFF. Ikke medlemmer betaler 100 kr. og kan så vælge at være medlem af LØFF resten af året.

Tilmelding sker ved at betale til mobilepay 54979 - husk at skrive navn + antal personer + mozzarella i kommentarfeltet.

Tid & STED: 19 - ca. 22, GRO Akademi, Tølløsevej 1 i Hvalsø